Over Hippisch Loket

Hippisch Loket is de plek voor u als ondernemer of als particulier om uw juridische ‘paarden’vraag te stellen. Alle juridische vragen met als raakvlak ‘paarden’ kunt u hier stellen: gratis en anoniem. Ook kunt u reeds gestelde vragen zoeken en bekijken. Of het gaat om de aankoop van een paard, letselschade, problemen met een zadelmaker, gemaakte afspraken die niet worden nagekomen of een trailer die niet aan uw verwachtingen voldoet, met al deze kwesties kunt u terecht bij Hippisch Loket.

Waarom?

Hippisch Loket wil de drempel voor het vinden van gedegen rechtshulp verlagen. Vaak is de eerst stap naar een advocaat of jurist te groot, omdat gedacht wordt dat er dan meteen een flink prijskaartje aanhangt. Om de stap naar het vinden van uw recht makkelijker te maken, biedt Hippisch Loket u een platform waar u gratis en vrijblijvend uw juridische vraag kunt stellen.

Hippisch loket onderscheidt zich van andere rechtswinkels of juridisch loketten doordat uw vraag wordt beantwoord door juristen die de taal van de paardenwereld spreken. De juristen hebben allemaal jarenlange ervaring binnen de paardenwereld, zijn zelf actief in de wedstrijdsport en weten welke problemen zich afspelen in de hippische wereld.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. Via Contact kunt u uw vraag stellen. Hierbij is het van belang zo zorgvuldig mogelijk te formuleren wat de feiten zijn (de situatie) en wat u precieze vraag is. Nadat uw vraag is verzonden krijgt u een bevestiging en wordt uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord. Wij streven ernaar u binnen twee dagen van het advies te voorzien.

Wij zien uw vraag graag tegemoet!